Van akker tot bakker

La Lorraine gelooft in de kortst mogelijke keten, van akker tot bakker. Niet omdat het goed klinkt, maar wel omdat het dé manier is om steeds lekkerdere en versere producten aan te kunnen bieden aan de consument.

Zo doet La Lorraine het:

  • Ze werken samen met betrokken fruittelers die hun filosofie delen en met wie ze een partnership opbouwen op lange termijn.
  • Bewust kiezen ze voor een duurzame productie- zowel bij de teler als bij hun. – met respect voor mens en natuur.
  • Ze blijven inzetten op optimale versheid en smaak, van ingrediënt tot eindproduct.

Voor de aardbeitaarten selecteerde La Lorraine bijvoorbeeld de Elsanta aardbei omwille van de grootte, de glanzend rode kleur en de juiste zoete smaak en kwaliteit. De aardbeien worden met de hand geplukt door het steeltje af te knijpen, zonder de aardbei te veel aan te raken.

Zo selecteert La Lorraine op het veld de juiste grootte en hebben de patissiers zekerheid van de juiste kwaliteit. De Belgische aardbeien gaan in minder dan 24u van het plantje tot op de taart. Enkel zo behoudt La Lorraine de smaak en de kwaliteit van verse aardbeien.

Ontdek meer over La Lorraine op de food.be website