De Belgische voedingsindustrie wil duurzaam blijven groeien, met respect voor mens, milieu en maatschappij.
Ontdek in dit verslag de 4 pijlers van onze duurzaamheidsstrategie met concrete antwoorden op 19 uitdagingen.
Belgische chocolade staat in binnen- en buitenland bekend als een hoogstaand kwaliteitsproduct. Maar naast de beste kwaliteit moeten consumenten van...
Om de toekomst van de cacaosector veilig te stellen, zetten we ons in om de duurzaamheid van de cacaoproductie te ondersteunen en te verbeteren door...
Mars, het bedrijf dat al meer dan 100 jaar chocolade maakt en een van de grootste cacao-inkopers ter wereld is, kondigde in September ‘18 haar nieuwe...
Cacao-Trace staat voor duurzame chocolade van hoogstaande kwaliteit. Het is een programma, met voordelen voor iedereen, dat bouwt op de lokale kennis...
Forever Chocolate, gelanceerd in 2016, is Barry Callebaut's plan om van duurzame chocolade de norm te maken. Tegen 2025 verbindt Barry Callebaut zich...